Thursday, February 10, 2011

10 Soalan : 10 Jawapan : 10 Tag

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu tuu.
Saya saya Leonardo da Vincci.


2. Kamu suka warna pink tak?
3 out of 5.


3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni apa kamu nak cakap dengan dia?
Mana buleh gitau kat sini. Huahaha.


4. Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
X comel lor kacak ja.Bukan aku la tapi MZ.


5. Mana lagi sedap, kek atau aiskrim ?
Cheesecake..


6. Bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? ( Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
November... berapa ntah.. ha 14!


7. Ain Maisarah, siapakah dia ?
Sat nak google.. Aku jumpa sorang kakak blogger. Penulis. 5 orang kawan facebook aku like blog ni. Visitor count dah 600++k Silap ke tak nasib lah.


8. Ceritakan sejarah kamu membuat belog. Ikutlah sampai perenggan pun.
Aku remake blog ni. Dulu punya ada 4 post je. Haha.. lepas lama terperap, classmate ak cadang kongsi ilmu kat blog. Idea yang bagus kan. So jadi lah blog yang sekarang ni.



9. Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya ( pemberi taggie ini ) beri apa kat kamu?
Nak tangkap gambar dengan dia buat kenangan. Ho ho. Ak ske die wat. Tp xde la taksub sgt.


10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ya!

~.~ sepuluh orang..
1- fattah
2- zulhusmi
3- apiz
4- izra
5- mas nurain
6- siti noraishah
7- bantalbucuk
8- nana sarina
9- faizlaster
10-azlizul

7 comments:

a's said...

hahahaha,semangat pi google si Ain tu!! hebat!!mai mai kedah,kita pi photoshoot dkt railway mcm ijat.hehe

Lorn Lunna said...

ijat yg ensem2 tu ka?ahaha

scratcher said...

a's : fuhhh semat la klo shoot kat railway! mau saja laaa
ijat : yg agak2 ensem laa

Fatra said...

apakah semua ini...aku tetibe pending...

scratcher said...

ini tagged survey.. suke2 je kot. ehhe

Muhammad Zulhusmi said...

Aku nak jawap kat sini jek. ahhhh. pdeli hape

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu tuu.
terima kasih


2. Kamu suka warna pink tak?
terima kasih


3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni apa kamu nak cakap dengan dia?
errr. terima kasih


4. Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
awek roti canai


5. Mana lagi sedap, kek atau aiskrim ?
air kosong


6. Bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? ( Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
hari jadi dia laa


7. Ain Maisarah, siapakah dia ?
bakap awek aku?


8. Ceritakan sejarah kamu membuat belog. Ikutlah sampai perenggan pun.
satu hari aku nek beskal. suddenly, ada katak melompat depan aku. aku pun terjatuh. terus ada awek cool blog datang kat aku. dan dia offer cool blog dia secara free.

aku pun amek. terus aku buat blog.
err. terima kasih


9. Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya ( pemberi taggie ini ) beri apa kat kamu?
laptop soplo bijik

10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ya!
aku tag
-mark zuckerbeg
-steve job
-frank lampard
-perdana menteri jepun ke-12
-founder raket nyamuk
-kuroky
-tokek
-apek moto taman kelisa
-apple dota
-canselor UTHM

Muhammad Zulhusmi said...

*bakal

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Dcreators